Data-acquisitie en monitoring systeem voor apotheek of OK-complex

1-1 van 1
Het registreren, bewaken en monitoren van de ruimtecondities in ziekenhuizen wordt steeds belangrijker. In ziekenhuisapotheken gelden hier de GMPz richtlijnen en voor operatiekamers gelden hiervoor de WIP richtlijnen. Wij bieden diverse oplossingen voor het meten, registeren en monitoring van kritische parameters voor zowel de bereidingsapotheek als de operatieafdeling.
Ziekenhuisapotheek

In de ziekenhuisapotheek is het belangrijk om achteraf te kunnen aantonen dat tijdens een productie-batch de ruimtecondities de grenswaarden niet hebben overschreden. Het is daarom noodzakelijk om continu parameters als bijvoorbeeld de ruimte temperatuur, luchtvochtigheid, ruimte drukverschillen, aantal deurbewegingen, vervuiling luchtfilters en deeltjes meting te meten, registreren en bewaken. Daarnaast dienen ook de koelkasten en vriezers te worden voorzien van een temperatuurregistratiesysteem.

Operatieafdeling

Voor operatieafdelingen gelden sinds 2015 de WIP richtlijnen, waarin het ziekenhuis zelf verantwoordelijk wordt gesteld voor het bepalen van kritische procesparameters voor optimale werking van de luchtbehandeling. Bij kritische procesparameters kunt u denken aan ruimte drukverschillen, ruimtetemperatuur(verschil), luchtvochtigheid, deurtellers, luchthoeveelheid toevoer en afvoer, en flowmeting op een plenum.

Data-acquisitie oplossingen

Wij bieden diverse monitoring oplossingen die wij op maat kunnen samenstellen. Zo bieden wij systemen die draadloos communiceren, maar ook bekabelde systemen die werken over een Ethernet of Modbus netwerk.

Kimo Akivision data-acquisitie

Het Akivision monitoring systeem is een zeer veelzijdig systeem dat kan communiceren via Ethernet of een separaat Modbus netwerk, maar ook met de Kistock draadloze dataloggers. Via Ethernet of Modbus kunnen de bijbehorende Kimo 310 klasse transmitters ook direct worden geprogrammeerd. Ideaal aan de 310 serie transmitters is dat deze naar de Ethernet of Modbus koppeling ook nog analoog kunnen communiceren met een gebouwbeheersysteem. Hiernaast zijn er Akivision communicatie modules die het mogelijk maken om elke ander gewenst instrument te koppelen. Het Akivision monitoringsysteem is FDA 21 CFR part 11 gecertificeerd.

JRI Sirius draadloos monitoringsysteem

Het Sirius data-acquisitie systeem werkt met draadloze dataloggers. Dit systeem is ideaal voor het monitoring van koelkasten en vriezers, maar daarnaaste kunnen er ook ruimtetemperaturen en luchtvochtigheid worden bewaakt. De draadloze loggers kunnen worden uitgelezen met (meerdere) ethernet modems, die de meetwaardes doorsturen naar de Sirius software.

Validatie, IQ-OQ en kalibratie

Optioneel kan er door ons ook een IQ-OQ validatie van het systeem worden uitgevoerd door onze service engineers. Jaarlijkse kalibratie van de sensoren kan ook door onze eigen servicedienst worden uitgevoerd.

JRI

MySirius dataregistratie- en monitoring software in de cloud

SKU W-9000299
De JRI MySirius dataregistratie software werkt volledig in de cloud, waardoor implementatie zeer eenvoudig is. De applicatie is volledig aanpasbaar aan de behoeften en taken van de gebruikers. De LoRa en Nano SPY recorders kunnen beide worden beheerd en bewaakt, het combineren van beide systemen is ook mogelijk.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten