Temperatuurregistratiesysteem voor koelkasten en vriezers

1-1 van 1
Koelkasten en vriezers met temperatuurgevoelige medicatie of bloedmonsters, dienen continu bewaakt te worden met een monitoringsysteem / temperatuurregistratiesysteem (TRS-systeem). Ook kunnen wij u adviseren over speciale temperatuurvoelers voor bijvoorbeeld -80°C vriezers of temperatuurdempers. Temperatuurdempers voor komen bijvoorbeeld onnodige alarmen als een koelkastdeur tijdelijk wordt geopend. Doordat de temperatuurdemper meer massa heeft, koelt deze niet zo snel af als de losse temperatuurvoeler. Binnen ons pakket hebben wij meerdere registratiesystemen.

Luchtvochtigheid cleanroom

Kimo AkiVision monitoringsysteem

Het AkiVision monitoring- en alarmeringssysteem is een zeer veelzijdig systeem dat kan communiceren via ethernet of een separaat Modbus netwerk, maar ook in combinatie met de KiStock draadloze dataloggers. De Kimo C310 multifunctionele transmitter kan naast de ethernet of Modbus koppeling, ook analoog communiceren met een gebouwbeheersysteem. Speciale universele communicatiemodules maken het mogelijk om ook alarmcontacten of deeltjestellers in te lezen. Het AkiVision monitoringsysteem is FDA 21 CFR part 11 gecertificeerd. Alle alarmen en acties binnen het systeem, worden vastgelegd in een encrypted database. Verder zit er een rapportagefunctie in en een mogelijkheid om dit te koppelen aan een extern EPD-systeem (Elektronisch Patiënten Dossier). Binnen Nederland hebben wij diverse toonaangevende referenties die desgewenst samen met u bezocht kunnen worden.

JRI Sirius draadloos monitoringsysteem

Wanneer alles draadloos uitgevoerd dient te worden is het JRI Stockage systeem de oplossing. De loggers van JRI communiceren draadloos met een USB of ethernetmodem. Hierdoor blijft u flexibel en hoeven er geen kabels aangelegd te worden.

Validatie, IQ-OQ en kalibratie

Optioneel kan het hele systeem door onze eigen servicedienst voorzien worden van een IQ-OQ validatie. Daarnaast kunnen wij de noodzakelijke jaarlijkse kalibratie van alle transmitters op locatie voor uw uitvoeren. Neem contact met ons op over de diverse mogelijkheden.


JRI

MySirius dataregistratie- en monitoring software in de cloud

SKU W-9000299
De JRI MySirius dataregistratie software werkt volledig in de cloud, waardoor implementatie zeer eenvoudig is. De applicatie is volledig aanpasbaar aan de behoeften en taken van de gebruikers. De LoRa en Nano SPY recorders kunnen beide worden beheerd en bewaakt, het combineren van beide systemen is ook mogelijk.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten