Flowschakelaars

1-6 van 6
Barksdale

Barksdale flowschakelaar serie BFS-10

SKU W-9000089
Barksdale heeft met de BFS-10 een complete serie doorstroomschakelaars voor olie of water. U kunt kiezen uit twaalf modellen, elk met verschillende aansluitmogelijkheden, doorstroombereiken en drukbestendigheid. De flowschakelaars zijn leverbaar met of zonder aanwijzing.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Flowline

Flowline thermische flowschakelaars serie FT10-GT10

SKU 2020427
De Flowline FT10-GT10 flowschakelaar is beschikbaar in sensoren voor vloeistoffen en gassen. Het thermische meetprincipe biedt een betrouwbare wel of geen flow detectie van relatief schone media met een relaisuitgang. Voorbeelden van vloeistoffen zijn omvatten water en azijnzuur. Verkrijgbaar in Polypropyleen en PVDF, wordt de korte flowsensor gebruikt in buis of luchtkanalen van 1/2" tot 1,5",...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Dwyer Instruments

Dwyer vaanschakelaar serie V10

SKU 2005601
De V10 is ideaal voor een economische flow-/no flow-indicatie die toch betrouwbaar moet zijn. De V10 schakelaar kan van NO naar NC worden verwisseld zonder onderbreking en demontage. Het schakelpunt is eenvoudig instelbaar door het inkorten van de vaan. WE Anderson is een divisie van Dwyer.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Dwyer Instruments

Dwyer vaanschakelaar serie V4

SKU 2017860
De V4 is een universeel toepasbare doorstroomschakelaar in een robuuste behuizing van messing of roestvrijstaal. Door aanpassing van de vaan is het schakelbereik eenvoudig in te stellen. De V4 is te monteren in leidingdiameters van 40 tot 500 mm. Geschikt voor gas en vloeistof. De procesaansluiting is 1,5" BSP of NPT draad. De V4 serie is ook leverbaar met een ATEX-certificaat.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Dwyer Instruments

Dwyer vaanschakelaar serie V6

SKU 2016978
Economisch geprijsde explosieveilige doorstroomschakelaar model V6. Uiterst compacte schakelaar geschikt voor gas envloeistof. De V6 heeft geen plunjer, balgen of pakkingen maar een vrij-hangende vaan die via een lekdichte magnetische overbrenging een micro-schakelaar bedient. De V6 is leverbaar in drie uitvoeringen, met en zonder T-stuk en een low flow uitvoering.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Dwyer Instruments

Flowschakelaar voor koel- en verwarmingssystemen serie FS-2

SKU 2019470
De FS2 serie is een vaanschakelaar voor flowdetectie in waterleidingen. Deze flowschakelaars kunnen onder andere worden gebruikt als flowbewaking van koelsystemen en CV-installaties in de gebouwautomatisering. Met de vaanschakelaar kan worden getecteerd of er wel of geen flow is in een waterleiding en daarme de werking van een pomp. De FS2 serie heeft een messing draadaansluiting en de vaan is...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten