Pitotbuizen

1-7 van 7
Dwyer Instruments

Dwyer pitotbuis serie 160

SKU 2001591
De 160 serie pitotbuizen meten eenvoudig de luchtsnelheid in combinatie met bijvoorbeeld een Dwyer digitale manometer model 477 of een Dwyer Magnehelic-manometer. De RVS-pitotbuizen worden geleverd met een handige omrekenkaart. Speciaal voor rookgastoepassingen is er een "S-type" pitotbuis en voor geringe pijpdiameters model 166.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Micatrone

Micatrone zelfmiddelende flowsensor serie MFS

SKU 2008439
De MFS neemt over de gehele doorsnede een totaalgemiddelde van de luchtstroom. De nauwkeurigheid is 2,5 keer groter dan van een standaard pitotbuis en hij geeft een stabielere meting. Vervuiling en luchtwervelingseffecten worden tot een minimum beperkt. Elke Flowsensor wordt geleverd met twee draaibare drukaansluitingen en een aluminium plaatje met de formules en factoren voor bepaling van de f...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Micatrone

Micatrone zelfmiddelende flowsensor serie MFS-SS

SKU W-9000185
De roestvrijstalen MFS-SS flowsensor neemt over de gehele doorsnede een totaalgemiddelde van de luchtstroom. De nauwkeurigheid is 2 keer groter dan van een standaard pitotbuis en hij geeft een stabielere meting. Vervuiling en luchtwervelingseffecten worden tot een minimum beperkt. Elke Flowsensor wordt geleverd met twee drukaansluitingen en een tag plaat met de formules en factoren voor bepalin...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Dwyer Instruments

Dwyer zelfmiddelende flowsensor serie PAFS-1000

SKU 2019925
De PAFS serie zijn eenvoudige middelende flowsensoren voor ventilatiekanalen. De PAFS werkt op hetzelfde principe als een pitotbuis en geeft een gemiddelde van de luchtsnelheid over de lengte van de flowsensor. De middelende flowsensoren kunnen op drukverschiltransmitters, zoals bijvoorbeeld de MagneSense serie, worden aangesloten.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Kimo Sauermann

Kimo pitotbuis serie TPL

SKU 2010786
Met Kimo pitotbuizen meet u eenvoudig de luchtsnelheid in combinatie met bijvoorbeeld een Kimo digitale manometer model MP120. De RVS pitotbuizen zijn gemaakt volgens de AFNOR NFX 10-112 norm en kunnen gebruikt worden is gastemperaturen vanaf 0 tot 600°C. De pitotbuizen kunnen optioneel geleverd worden met een geïntegreerde thermokoppel type K.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Kimo Sauermann

Kimo zelfmiddelende pitotbuizen serie Debimo

SKU W-9000112
De Debimo zelfmiddelende flowsensoren van Kimo werken op hetzelfde principe als een pitotbuis. Het voordeel van dit meetprincipe is dat een niet laminaire luchtstroom toch betrouwbaar gemeten kan worden. De Debimo sensoren zijn van aluminium en zijn leverbaar in een groot aantal standaard kanaalmaten. Daarnaast kunnen de sensoren ook op maat worden gemaakt.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten