Handmeters voor luchtbehandeling HVAC

1-3 van 3
Dwyer Instruments

Dwyer drukverschilmeter serie 477AV

SKU W-9000017
De Dwyer 477AV serie bestaat uit robuuste draagbare drukverschilmeters voor lucht. Door de aluminium behuizing zijn de testers zeer stootvast. Model 477AV heeft vele gebruiksgemakken zoals uitlezing in verschillende eenheden, een geheugen voor 40 metingen, een elektronische nulpuntinstelling, automatische uitschakeling, hold-functie en display-verlichting. Naast het meten van drukverschillen ka...
available and ready to ship
Dwyer Instruments

Dwyer drukverschilmeter serie 490A

SKU W-9000019
De Dwyer 490A serie is een draagbare drukverschilmanometer. Het roestvrijstalen meetelement is geschikt voor de meeste vloeistoffen en gassen. De geheugenfunctie kan 40 metingen opslaan. De uitleeseenheden zijn vrij te selecteren. De 490A heeft twee 1/8"NPTF-aansluitingen. Als accessoires zijn er 3-weg kleppenblokken en complete aansluit-kits verkrijgbaar.
available and ready to ship
Schiltknecht

Schiltknecht multifunctionele thermo-anemo-hygrometer serie MiniAir20

SKU W-9000405
De MiniAir®20 is een vaan windmeter, hygrometer en thermometer in één instrument. De multifunctionele handmeter meet flow van gasvormige en vloeibare media, relatieve vochtigheid en temperatuur. De grote precisie maakt deze handmeter met name geschikt voor laboratorium toepassingen. Voor het meten van flow in agressieve gassen zijn er ook speciale RVS vaanopnemers.
available and ready to ship