Luchtkwaliteitsmeters CO2 en VOC

1-6 van 6
Kimo Sauermann

Kimo koolmonoxide bewaking serie COST

SKU 2020802
De COST serie van Kimo is een koolmonoxideschakelaar met indicatie. De COST is ideaal te gebruiken als bewaking tegen koolmonoxidevergiftiging. De status LED geeft aan of een alarmniveau wordt overschreden en het audiovisuele alarm waarschuwt bij een te hoge concentratie CO. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
Kimo Sauermann

Kimo CO2 bewaking serie CO2ST

SKU 2020820
De CO2ST serie van Kimo is een kooldioxideschakelaar met indicatie. De CO2ST is ideaal te gebruiken als bewaking van het CO2 niveau in kantoren en scholen. De status LED geeft aan of een alarmniveau wordt overschreden en het audiovisuele alarm waarschuwt bij een te hoge concentratie CO. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
Dwyer Instruments

Dwyer Modbus en BACnet CO2, temperatuur en RV transmitter serie CDTA

SKU W-9000391
De CDTA serie luchtkwaliteittransmitters met CO2, temperatuur en relatieve vochtigheid. De transmitters zijn geschikt voor wandmontage en meting direct in een ruimte. De CDTA kan communiceren met elk type GBS via de digitale Modbus of BACnet uitgang. Optioneel met intern display verkrijgbaar. Daarmee is dit de ideale transmitter voor Smart Buildings.
Dwyer Instruments

Dwyer koolmonoxide CO transmitter serie GSTA

SKU 2023238
De Dwyer GSTA serie is een koolmonoxide (CO) transmitter voor bewaking van CV-installaties. De GSTA kan in een ruimte worden gemonteerd, maar er is ook een uitvoering voor montage in een luchtkanaal. Optioneel is er een uitvoering met Modbus of BACnet communicatie voor koppeling aan een gebouwbeheersysteem.
Dwyer Instruments

Dwyer CO2 transmitters serie CDT

SKU W-9000392
De Dwyer CDT serie CO2 transmitters werken met de nauwkeurige meetmethode NDIR (infrarood). De transmitters zijn leverbaar in een wandmontage uitvoering en in een uitvoering voor montage in luchtkanalen. Optioneel zijn de transmitters ook verkrijgbaar met een temperatuuruitgang en SPST relaiscontact. Uniek voor deze CO2 meting is dat deze ook voor ruimtes kan worden gebruikt die 24 uur per dag...
available and ready to ship
Dwyer Instruments

Dwyer CO2-transmitter voor industrie, veeteelt en kassen serie CDWP

SKU W-9000439
De Dwyer CDWP serie bestaat uit indutriële CO2-transmitters voor bijvoorbeeld de veeteelt (kippenstallen), technische ruimtes, bewaking van CO2 koelsystemen en kassen. De CDWP meet het kooldioxide-gehalte met een infrarood (NDIR) meetcel met een lange levensduur. Deze sensortechnologie biedt de hoogste nauwkeurigheid in vergelijking met automatische basislijncorrectie (ABC-logic), die de kalibr...
available and ready to ship