Luchtsnelheidsmeters en flowdetectie voor luchtbehandeling HVAC

1-11 van 11
Dwyer Instruments

Dwyer vaanschakelaar serie AAFS

SKU 2021464
Ook voor een simpele, betrouwbare en laag geprijsde luchtdoorstroombeveiliging biedt Dwyer u de oplossing. De nauwkeurige AAFS vaanschakelaar installeert u met slechts 2 schroeven en u kunt hem ter plekke instellen. Ideaal voor flowdetectie in luchtbehandelingssystemen.
Produal in België

Produal luchtsnelheidstransmitter serie IVL

SKU 2007121
De IVL serie bestaat uit luchtsnelheidstransmitters voor directe kanaalmontage op het hittedraad principe. De flowsensor zit vast gemonteerd aan de achterzijde van de transmitter, waardoor de transmitter direct op en ventilatiekanaal kan worden gemonteerd. Er zijn uitvoeringen tot 2, tot 10 en tot 20 m/s. Optioneel kan de IVL serie ook worden voorzien van een display.
Micatrone

Micatrone luchtsnelheidtransmitter serie MF-FD

SKU 2009001
Kwaliteitstransmitters voor druk, drukverschil, luchtsnelheid en volume. Door het unieke optische membraanelement hebben de transmitters een hoge nauwkeurigheid en stabiliteit. De druktransmitter is leverbaar met en zonder LED-display. Alle transmitters hebben een instelbare demping en een keuze uit een mA- of Volt-uitgang.
Micatrone

Micatrone drukverschil-flowtransmitter serie MF-PFA

SKU 2011700
De MF-PFA serie transmitters meten naast drukverschil ook luchtsnelheden in combinatie met de MFS zelfmiddelende flowsensoren. Naast analoge uitgangen beschikt deze serie ook over een ingebouwde PI regelaar, waarmee direct een ventilator kan worden aangestuurd en 2 schakelcontacten voor lokale alarmering. Door de hoge nauwkeurigheid en stabiliteit is de de MF-PFA ideaal voor gebruik in laborat...
Micatrone

Micatrone drukverschil-flowtransmitter serie MF-PFT

SKU 2009337
De MF-PFT serie transmitters meten naast drukverschil ook luchtsnelheden in combinatie met de MFS zelfmiddelende flowsensoren. Naast analoge uitgangen beschikt deze serie ook over een ingebouwde PI regelaar, waarmee direct een ventilator kan worden aangestuurd. Door de hoge nauwkeurigheid en stabiliteit is de de MF-PFT ideaal voor gebruik in laboratoria, ziekenhuizen en cleanrooms. Ieder instru...
Dwyer Instruments

Dwyer zelfmiddelende flowsensor serie PAFS-1000

SKU 2019925
De PAFS serie zijn eenvoudige middelende flowsensoren voor ventilatiekanalen. De PAFS werkt op hetzelfde principe als een pitotbuis en geeft een gemiddelde van de luchtsnelheid over de lengte van de flowsensor. De middelende flowsensoren kunnen op drukverschiltransmitters, zoals bijvoorbeeld de MagneSense serie, worden aangesloten.
Kimo Sauermann

Kimo luchtsnelheidstransmitter serie CTV110

SKU 2020778
De CTV110 serie van Kimo is een luchtsnelheidstransmitter met of zonder indicatie. De CTV110 is ideaal te gebruiken als flowmeting in luchtkanalen, zuurkasten en laminaire flowkasten voor koppeling met een gebouwbeheersysteem. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
Kimo Sauermann

Kimo luchtsnelheidstransmitter serie CTV210

SKU 2020794
De CTV210 serie van Kimo is een luchtsnelheidstransmitter met of zonder indicatie. De CTV210 is ideaal te gebruiken als flowmeting in luchtkanalen, zuurkasten en laminaire flowkasten voor koppeling met een gebouwbeheersysteem. De transmitter kan worden uitgevoerd met een standaard RVS voeler of een speciale omni-directionele voeler.
Dwyer Instruments

Dwyer Smart luchtsnelheidstransmitter serie AVUL

SKU 2025122
De Dwyer AVUL serie meet luchtsnelheid en volumestroom in ventilatiekanalen. De AVUL werkt op een hittedraad principe met speciale coating voor een lange levensduur. De AVUL serie heeft uitvoeringen met analoge uitgangen, maar ook uitvoeringen voor Smart Buildings met BACnet of Modbus communicatie.
Kimo Sauermann

Kimo zelfmiddelende pitotbuizen serie Debimo

SKU W-9000112
De Debimo zelfmiddelende flowsensoren van Kimo werken op hetzelfde principe als een pitotbuis. Het voordeel van dit meetprincipe is dat een niet laminaire luchtstroom toch betrouwbaar gemeten kan worden. De Debimo sensoren zijn van aluminium en zijn leverbaar in een groot aantal standaard kanaalmaten. Daarnaast kunnen de sensoren ook op maat worden gemaakt.
Schiltknecht

Schiltknecht vaan anemometer transmitter serie MiniAir64

SKU W-9000406
De MiniAir64 vaan anemometer meet de snelheid van gasvormige media en water, met een directe 4-20mA uitgang. De MiniAir64 vaanopnemer van Zwitserse precisie is uniek. De lamel rotatie heeft een zeer lage weerstand en wordt niet beïnvloed door druk, temperatuur, dichtheid en vochtigheid. De MiniAir64 is optioneel ook verkrijgbaar met ATEX certificaat.
available and ready to ship