Temperatuurtransmitters en thermostaten voor de chemische- en procesindustrie

1-8 van 8
BEKA

Beka veld temperatuur transmitter serie BA474D

SKU 2019773
De Beka BA474D tweede generatie "loop powered" temperatuur transmitter biedt een groot, eenvoudig af te lezen, digitale temperatuur display en accurate analoge 4-20mA en digitale HART® uitgangen. De transmitter heeft een PT100, thermokoppel, weerstand of spanning input en kan worden geconfigureerd met de interne drukknoppen of via HART® communicatie.
BEKA

Beka paneel temperatuur transmitter serie BA478C

SKU 2019080
De Beka BA478C tweede generatie "loop powered" temperatuur transmitter biedt een groot, eenvoudig af te lezen, digitale temperatuur display en accurate analoge 4-20mA en digitale HART® uitgangen. De transmitter heeft een PT100, thermokoppel, weerstand of spanning input en kan worden geconfigureerd met de interne drukknoppen of via HART® communicatie.
Barksdale

Barksdale temperatuurschakelaar serie ML1H

SKU 2009338
Mechanische temperatuurschakelaar voor directe montage in waterdichte behuizing. Extern instelbaar schakelpunt met schaal. De schakelaars zijn uitgevoerd met een stevig aansluitblok voor de elektrische bedrading.
Barksdale

Barksdale temperatuurschakelaar serie MT1H

SKU 2017960
Mechanische temperatuurschakelaar voor remote montage in waterdichte behuizing. Extern instelbaar schakelpunt met schaal. De schakelaars zijn uitgevoerd met een stevig aansluitblok voor de elektrische bedrading.
Barksdale

Barksdale temperatuurschakelaar serie T9692X

SKU W-9000385
De Barksdale T9692X serie explosieveilige compacte temperatuur schakelaars zijn ideaal voor explosiegevaarlijke locaties en zware industriële toepassingen. Door het compacte en robuuste ontwerp zijn de schakelaars ideaal voor applicaties met weinig ruimte. De schakelaars zijn ATEX, CSA en UL gecertificeerd voor explosieveilige toepassing. Naast de ATEX Ex d certificering is er ook een speciale...
available and ready to ship
Barksdale

Barksdale mechanische thermostaat serie T2H

SKU W-9000399
De Barksdale T2H is een mechanische thermostaat met twee afzonderlijk in te stellen schakelcontacten. De schakelaars zijn ongeëvenaard is robuustheid en betrouwbaarheid. De spatwaterdichte behuizing is optioneel ook te bestellen met een scheepvaart keur, of een intrinsiek veilige uitvoering. De standaard capillair lengte 1,8 meter, maar kan optioneel ook in langere lengtes worden geleverd.
available and ready to ship
Foxboro by Schneider Electric

Foxboro temperatuurtransmitter serie RTT15S

SKU W-9000442
De RTT15S temperatuur transmitter van Foxboro by Schneider Electric is een transmitter die HART communicatie gebruikt. De RTT15S is beschikbaar met vele soorten behuizing, sensor types en vele andere opties waardoor hij geschikt is voor de meeste temperatuur applicaties. De transmitter kan geconfigureerd worden zonder het proces te onderbreken. Het display heeft een rood of wit backlight. Het d...
available and ready to ship