Kimo Sauermann

1-24 van 73

Kimo Sauermann is een Franse producent van meetinstrumenten voor de HVAC luchtbehandeling. De fabriek staat in het Zuid-Franse plaatsje Montpon en het internationale kantoor staat in Parijs. Kimo is ooit begonnen met het maken van vloeistof-gevulde manometers. Inmiddels bestaat het productenpakket uit hoogwaardige dataloggers, handmeters en transmitters voor luchtbehandelingssystemen en verwarmingsinstallaties. Hitma Instrumentatie vertegenwoordigt de producten van Kimo al ruim 30 jaar in Nederland. 

Kimo Sauermann

Kimo draagbare luchtkwaliteitmeter serie AQ110

SKU W-9000038
De Kimo AQ110 is een betrouwbare en nauwkeurige handmeter voor kooldioxide (CO2). Standaard functies zijn: min, max, hold, automatische uitschakeling en keuze van eenheden. De AQ110 CO2-meter wordt geleverd in een degelijke draagkoffer en kalibratierapport. De AQ110 S versie wordt geleverd zonder kalibratie en in een eenvoudige draagtas.
Kimo Sauermann

Kimo universeel flush mount display serie ATE310

SKU 2023365
Op het ATE-310 display van Kimo kunnen tot 3 meetwaardes van andere instrumenten worden weergegeven. Op elk kanaal kunnen 2 grenswaardes worden ingesteld voor audio-visuele alarmering. De interne buzzer is op het display heeft een acceptatie (reset) functie. Het display is volledig vlak in een wand te bouwen en is daarmee uitermate geschikt voor gebruik in cleanrooms en operatiekamers. De unive...
Kimo Sauermann

Kimo draagbare tachometer serie CT110

SKU W-9000103
Betrouwbare en nauwkeurige tester voor het meten van omwentelingen. Er zijn twee opnemers leverbaar, een optische of contact. Standaard functies zijn: min, max, hold, automatische uitschakeling en keuze van eenheden. Elk instrument wordt geleverd in een degelijke draagkoffer en met kalibratierapport (E modellen) of testcertificaat (S modellen).
Kimo Sauermann

Kimo draagbare luchtvochtigheidmeter serie HD110

SKU W-9000132
De Kimo HD110 is een betrouwbare en nauwkeurige handmeter voor het meten van luchtvochtigheid, temperatuur en dauwpunt. Standaard functies zijn: min, max, hold, automatische uitschakeling en keuze van eenheden. Elk instrument wordt geleverd in een degelijke draagkoffer en met kalibratierapport (HD110) of eenvoudige draagtas en testcertificaat (HD 110S).
Kimo Sauermann

Kimo schuinebuismanometer serie HP

SKU 2009488
De"inclined" manometers type HP bieden een hoge nauwkeurigheid. De meters geven de kleinste drukken zeer nauwkeurig aan. Een veel voorkomende toepassing is het meten van over- en onderdruk in laboratoria en cleanrooms.
Kimo Sauermann

Kimo infrarood thermometer serie Kiray100

SKU W-9000145
De Kiray100 infrarood thermometer met een dubbele laser is een handig instrument om contactloos temperaturen te meten. U kunt hiermee veilig de oppervlakte temperatuur bepalen van hete objecten die anders gevaarlijk en moeilijk te bereiken zijn. De Kiray100 is een ideaal instrument voor in en om het huis, kantoor en in industriële omgeving.
Kimo Sauermann

Kimo button dataloggers serie KT20

SKU 2018791
De KT20 serie button dataloggers van Kimo zijn zeer compact en scherp geprijst. De dataloggers met een grootte van een knoop kunnen worden gebruikt voor het registreren van temperaturen tijdens transport, of opslag.
Kimo Sauermann

Kimo luchtsnelheidsmeter serie LV110

SKU W-9000174
De LV110 serie biedt drie verschillende vaanopnemers voor het meten van luchtsnelheden. Er zijn vaanopnemers van 14, 70 en 100 mm. Standaard functies zijn: min, max, hold, automatische uitschakeling en keuze van eenheden. Elk instrument wordt geleverd in een degelijke draagkoffer en met kalibratierapport of testcertificaat (S modellen).
Kimo Sauermann

Kimo draagbare drukverschilmeter serie MP110

SKU W-9000190
De MP110 serie bestaat uit betrouwbare en nauwkeurige handmeters voor het meten van onderdruk, overdruk en drukverschil. Standaard functies zijn: min, max, hold, automatische uitschakeling en keuze van eenheden. De drukverschilmeter wordt geleverd in een degelijke draagkoffer met slangen en kalibratierapport (MP11x) of in een eenvoudige draagtas met testcertificaat (S modellen)
Kimo Sauermann

Kimo draagbare luchtsnelheidsmeter serie MP120

SKU W-9000191
Betrouwbare en nauwkeurige tester voor het meten van druk, drukverschil en luchtsnelheid (met pitot-buis) Standaard functies zijn: min, max, hold, automatische uitschakeling en keuze van eenheden. Elk instrument wordt geleverd in een degelijke draagkoffer met slangen en statische druktip en kalibratierapport (MP120) of testcertificaat (S model)
Kimo Sauermann

Kimo pitotbuis serie TPL

SKU 2010786
Met Kimo pitotbuizen meet u eenvoudig de luchtsnelheid in combinatie met bijvoorbeeld een Kimo digitale manometer model MP120. De RVS pitotbuizen zijn gemaakt volgens de AFNOR NFX 10-112 norm en kunnen gebruikt worden is gastemperaturen vanaf 0 tot 600°C. De pitotbuizen kunnen optioneel geleverd worden met een geïntegreerde thermokoppel type K.
Kimo Sauermann

Kimo luchtsnelheidsmeter serie VT110

SKU W-9000279
Betrouwbare en nauwkeurige handmeter voor het meten van luchtsnelheid en volume. De VT110 serie heeft een hittedraadopnemer met een ingebouwde temperatuursensor. Standaard functies zijn: min, max, hold, automatische uitschakeling en keuze van eenheden. Elk instrument wordt geleverd in een degelijke draagkoffer en met kalibratierapport of testcertificaat (S modellen).
Kimo Sauermann

Kimo datalogger software serie Kilog

SKU 2023697
De Kilog software is een uitgebreid pakket voor het programmeren, uitlezen en het maken van rapportages voor alle Kistock serie dataloggers. Met de software kunnen van de meetwaarden eenvoudig grafieken en tabellen worden getoond en geëxporteerd. Met de standaard rapportage functie kunnen eenvoudig complete meetrapporten worden geprint en worden voorzien van een eigen logo en informatie over de...
Kimo Sauermann

RVS inbouwdoos voor CPE310 serie BD300

SKU 2020166
Handige inbouwdoos voor de wandinbouwtransmitters uit de serie CPE310 van Kimo. De BD-300 kan vooraf in de wand worden geplaatst en waterdicht worden afgekit. Zo kan de installatie van de transmitter geheel worden voorbereid en is deze er later simpel met vier schroefjes in te zetten.
Kimo Sauermann

Kimo drukverschilschakelaar serie PST

SKU 2020655
De PST serie van Kimo is een drukverschilschakelaar met indicatie. De PST is ideaal te gebruiken voor filterbewaking. De status LED geeft aan of een alarmniveau wordt overschreden en het actuele drukverschil is direct op het display af te lezen. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
Kimo Sauermann

Kimo drukverschiltransmitter serie CP111-112-113

SKU 2020663
De CP110 serie van Kimo is een drukverschiltransmitter met of zonder indicatie. De CP111, CP112 en CP113 zijn ideaal te gebruiken voor filterbewaking met een analoge uitgang naar een gebouw beheersysteem. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
Kimo Sauermann

Kimo drukverschiltransmitter serie CP114-115

SKU 2020671
De CP110 serie van Kimo is een drukverschiltransmitter met of zonder indicatie. De CP114 en CP115 zijn ideaal te gebruiken voor filterbewaking met een analoge uitgang naar een gebouw beheersysteem. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs
Kimo Sauermann

Kimo barometrische druktransmitter serie CP116

SKU 2020677
De CP116 serie van Kimo is een barometrische druktransmitter met of zonder indicatie. De CP116 meet de athmosferische luchtdruk. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
Kimo Sauermann

Kimo drukverschiltransmitter serie CP210

SKU 2020688
De CP210 is een uitgebreide drukverschiltransmitter die ook te gebruiken is als flowtransmitter in combinatie met de Debimo zelfmiddelde pitotbuizen of Micatrone MFS serie flowsensoren. De CP211 en CP212 hebben een automatisch nulstelling om het verloop van het nulpunt tegen te gaan. De CP210 heeft een PT100 ingang voor een extra temperatuurmeting. CP211-BN-R CP211-BO-R CP211-HN-R CP211-HO-R...
Kimo Sauermann

Kimo temperatuurschakelaar serie TST

SKU 2020750
De TST serie temperatuurschakelaars zijn te gebruiken als thermostaat voor het regelen van temperaturen in ruimtes of luchtkanalen. De status LED geeft aan of een alarmniveau wordt overschreden en de actuele temperatuur is direct op het display af te lezen. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
Kimo Sauermann

Kimo temperatuurtransmitter serie TM110

SKU 2020758
De TM110 serie van Kimo is een transmitter met of zonder indicatie. De TM110 is ideaal te gebruiken als temperatuurmeting in ruimtes en luchtkanalen voor koppeling met een gebouwbeheersysteem. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
Kimo Sauermann

Kimo temperatuurtransmitter serie TM210

SKU 2020770
De TM210 serie van Kimo is een transmitter met of zonder indicatie. De TM210 is ideaal te gebruiken als temperatuurmeting in ruimtes en luchtkanalen voor koppeling met een gebouwbeheersysteem. Deze temperatuurtransmitter heeft een interne sensor en een PT100 ingang, of twee PT100 ingangen voor het meten van temperatuurverschillen.
Kimo Sauermann

Kimo luchtvochtigheidschakelaar serie HST

SKU 2020702
De HST serie luchtvochtigheidschakelaars zijn te gebruiken als hygrostaat in ruimtes of luchtkanalen. De status LED geeft aan of een alarmniveau wordt overschreden en de actuele relatieve vochtigheid is direct op het display af te lezen. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
Kimo Sauermann

Kimo luchtvochtigheidtransmitter serie HM110

SKU 2020708
De HM110 serie van Kimo is een transmitter met of zonder indicatie. De HM110 is ideaal te gebruiken als luchtvochtigheidsmeting in ruimtes en luchtkanalen voor koppeling met een gebouwbeheersysteem. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.