Sauermann lanceert nieuwe lijn Class 320 transmitters: binnenklimaat onder strenge controle
donderdag 8 februari 2024

Sauermann lanceert nieuwe lijn Class 320 transmitters: binnenklimaat onder strenge controle

Sauermann lanceert een vernieuwde lijn transmitters, die een opvolger zijn van de Kimo-modellen C 310 en CPE 310. Deze serie, Class 320, is speciaal ontworpen voor laboratoria, cleanrooms en andere veeleisende, kritisch gecontroleerde omgevingen waar nauwkeurige metingen essentieel zijn. De Si-C320 en Si-CPE320 zijn multifunctionele instrumenten die respectievelijk de modellen C310 en CPE 310 opvolgen.

Sauermann en KIMO
Met 45 jaar ervaring van KIMO in metingen, erft Sauermann deze expertise en perfectioneert deze met een nieuwe generatie multifunctionele transmitters van topklasse. De Si-C320 en Si-CPE320 zijn de opvolgers van de betrouwbare C 310 en CPE 310, die hun waarde hebben bewezen in verschillende toonaangevende industrieën.

320-klasse
Deze nieuwe 320-klasse transmitters zijn uitgerust met een kleurentouchscreen en hebben een verbeterde waterdichte behuizing (IP66) die bestand is tegen sterilisatieprocessen met verdampt waterstofperoxide (H2O2). De Si-C320 is een toestel voor vaste opstelling met 4 meetkanalen, alarm en analoge of RS485 communicatie. De Si-CPE320 is een 3-kanaals inbouwunit met een 316L roestvrijstalen frontpaneel. Daarnaast worden de transmitters geleverd met een nieuwe mobiele applicatie genaamd de Saurermann Control, beschikbaar op Windows, iOS en Android, waarmee draadloos toegang wordt geboden tot alle parameterinstelingsopties.

Nauwkeurige metingen
Deze zeer nauwkeurige instrumenten zijn beschikbaar  met 15 nieuwe sondes van de nieuwste generatie, waaronder drukverschilmodules met temperatuurcompensatie en autokalibratie (Si-PRO-DP). Ze zijn ideaal geschikt voor gebruik in cleanrooms, dankzij de ingebouwde roestvrijstalen thermo-hygrometrische sondes die bestand zijn tegen waterstofperoxide, of voor omgevingen met hoge verontreinigingsniveaus, dankzij de verwarmde, verontreinigingsbestendige externe sondes.