Temperatuurschakelaars

1-7 van 7
Barksdale

Barksdale temperatuurschakelaar serie ML1H

SKU 2009338
Mechanische temperatuurschakelaar voor directe montage in waterdichte behuizing. Extern instelbaar schakelpunt met schaal. De schakelaars zijn uitgevoerd met een stevig aansluitblok voor de elektrische bedrading.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Barksdale

Barksdale temperatuurschakelaar serie MT1H

SKU 2017960
Mechanische temperatuurschakelaar voor remote montage in waterdichte behuizing. Extern instelbaar schakelpunt met schaal. De schakelaars zijn uitgevoerd met een stevig aansluitblok voor de elektrische bedrading.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Kimo Sauermann

Kimo temperatuurschakelaar serie TST

SKU 2020750
De TST serie temperatuurschakelaars zijn te gebruiken als thermostaat voor het regelen van temperaturen in ruimtes of luchtkanalen. De status LED geeft aan of een alarmniveau wordt overschreden en de actuele temperatuur is direct op het display af te lezen. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Barksdale

Barksdale electronische temperatuurschakelaar serie BTS3000 nu met IO-link

SKU 2022743
De elektronische temperatuurschakelaar uit de serie BTS3000 bieden een compacte, betrouwbare en flexibele temperatuurmeting. De BTS3000 is te gebruiken als thermostaat, maar kan optioneel ook worden voorzien van een analoge uitgang, zodat deze ook als temperatuurtransmitter werkt. De temperatuursensoren zij geheel naar eigen wenst samen te stellen. Er zijn verschillende meetbereiken, procesaans...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Barksdale

Barksdale temperatuurschakelaar serie T9692X

SKU W-9000385
De Barksdale T9692X serie explosieveilige compacte temperatuur schakelaars zijn ideaal voor explosiegevaarlijke locaties en zware industriële toepassingen. Door het compacte en robuuste ontwerp zijn de schakelaars ideaal voor applicaties met weinig ruimte. De schakelaars zijn ATEX, CSA en UL gecertificeerd voor explosieveilige toepassing. Naast de ATEX Ex d certificering is er ook een speciale...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Barksdale

Barksdale mechanische thermostaat serie T2H

SKU W-9000399
De Barksdale T2H is een mechanische thermostaat met twee afzonderlijk in te stellen schakelcontacten. De schakelaars zijn ongeëvenaard is robuustheid en betrouwbaarheid. De spatwaterdichte behuizing is optioneel ook te bestellen met een scheepvaart keur, of een intrinsiek veilige uitvoering. De standaard capillair lengte 1,8 meter, maar kan optioneel ook in langere lengtes worden geleverd.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten