Temperatuurtransmitters

1-15 van 15
BEKA

Beka veld temperatuur transmitter serie BA474D

SKU 2019773
De Beka BA474D tweede generatie "loop powered" temperatuur transmitter biedt een groot, eenvoudig af te lezen, digitale temperatuur display en accurate analoge 4-20mA en digitale HART® uitgangen. De transmitter heeft een PT100, thermokoppel, weerstand of spanning input en kan worden geconfigureerd met de interne drukknoppen of via HART® communicatie.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
BEKA

Beka paneel temperatuur transmitter serie BA478C

SKU 2019080
De Beka BA478C tweede generatie "loop powered" temperatuur transmitter biedt een groot, eenvoudig af te lezen, digitale temperatuur display en accurate analoge 4-20mA en digitale HART® uitgangen. De transmitter heeft een PT100, thermokoppel, weerstand of spanning input en kan worden geconfigureerd met de interne drukknoppen of via HART® communicatie.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Produal in België

Produal temperatuurtransmitter serie TEK

SKU 2023824
De TEK serie is een temperatuursensor voor ventilatiekanalen. De RVS temperatuursensor kan eenvoudig worden gemonteerd met de bijgeleverde montageflens. De handige aansluitdoos zorgt voor een gemakkelijke installatie. De TEK serie is er in verschillende uitvoeringen, zoals; PT100, PT1000, verschillende NTC varianten, Ni1000, T1 en KP10.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Barksdale

Barksdale temperatuurtransmitter serie UTA2

SKU 2013717
De UTA2 temperatuurtransmitter van Barksdale is door zijn compacte formaat geschikt voor gebruik in de machinebouw en hydrauliek. De temperatuursensor is er met een insteeklengte van 17 en 50 mm en heeft een diameter van 6 mm, optioneel zijn er ook andere lengtes mogelijk.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Kimo Sauermann

Kimo temperatuurtransmitter serie TM110

SKU 2020758
De TM110 serie van Kimo is een transmitter met of zonder indicatie. De TM110 is ideaal te gebruiken als temperatuurmeting in ruimtes en luchtkanalen voor koppeling met een gebouwbeheersysteem. De montage is zeer eenvoudig door de in twee delen te monteren behuizing en daarmee ideaal voor installateurs.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Kimo Sauermann

Kimo temperatuurtransmitter serie TM210

SKU 2020770
De TM210 serie van Kimo is een transmitter met of zonder indicatie. De TM210 is ideaal te gebruiken als temperatuurmeting in ruimtes en luchtkanalen voor koppeling met een gebouwbeheersysteem. Deze temperatuurtransmitter heeft een interne sensor en een PT100 ingang, of twee PT100 ingangen voor het meten van temperatuurverschillen.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Kimo Sauermann

Kimo multifunctionele transmitter serie C310

SKU 2021719
De nieuwe C310 is een multifunctionele transmitter waarop naast een interne drukverschilsensor nog twee externe sensoren op kunnen worden aangesloten. Zo meet de C310 onder andere drukverschil, temperatuur(verschil), luchtvochtigheid en luchtsnelheden. Het display toont tot 4 parameters, maar kan ook een trend grafiek en de min/max waardes laten zien. De C310 heeft standaard 2 analoge uitgangen...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Barksdale

Barksdale electronische temperatuurschakelaar serie BTS3000 nu met IO-link

SKU 2022743
De elektronische temperatuurschakelaar uit de serie BTS3000 bieden een compacte, betrouwbare en flexibele temperatuurmeting. De BTS3000 is te gebruiken als thermostaat, maar kan optioneel ook worden voorzien van een analoge uitgang, zodat deze ook als temperatuurtransmitter werkt. De temperatuursensoren zij geheel naar eigen wenst samen te stellen. Er zijn verschillende meetbereiken, procesaans...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Dwyer Instruments

Dwyer kanaalmontage temperatuurtransmitter serie BTT

SKU 2023511
De BTT serie temperatuurtransmitters zijn ideaal voor het meten van temperatuur in luchtkanalen. Voor de kanaalmontage sensoren zijn voelerlengtes tot 450 mm insteek mogelijk. De kunststof terminal box met bevestigingslippen maakt de installatie gemakkelijker.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Dwyer Instruments

Dwyer temperatuurtransmitter voor wandmontage serie BTT-E

SKU W-9000414
De BTT-E serie bestaat uit eenvoudige ruimtetemperatuurtransmitters met een 0-10V of 4-20 mA uitgang. De eenvoudige strakke witte behuizing valt mooi weg tegen een witte wand. De BTT-E temperatuurtransmitters kunnen bovenop een standaard inbouwdoos worden gemonteerd.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Dwyer Instruments

Dwyer temperatuurtransmitter met weerhut serie BTT-R

SKU 2024386
De Dwyer BTT-R serie is een temperatuurtransmitter voor buitenmontage met radiation shield (weerhut). De weerhut zorgt ervoor dat de temperatuurmeting niet wordt beinvloed door direct zonlicht. De BTT-R temperatuurtransmitter heeft een analoge uitgang voor koppeling aan elk gebouwbeheerssysteem.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Foxboro by Schneider Electric

Foxboro temperatuurtransmitter serie RTT15S

SKU W-9000442
De RTT15S temperatuur transmitter van Foxboro by Schneider Electric is een transmitter die HART communicatie gebruikt. De RTT15S is beschikbaar met vele soorten behuizing, sensor types en vele andere opties waardoor hij geschikt is voor de meeste temperatuur applicaties. De transmitter kan geconfigureerd worden zonder het proces te onderbreken. Het display heeft een rood of wit backlight. Het d...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Foxboro by Schneider Electric

Schneider Electric draadloze temperatuurtransmitter voor IAN serie WRT10

SKU W-9000473
De draadloze WRT10 temperatuurtransmitters meten de temperatuur van uiteenlopende industriële processen en sturen deze draadloos door naar een centrale collector (WCC10). Deze stuurt de waardes van meerdere sensoren via WirelessHART door naar een willekeurig centraal systeem. Er zijn RTD en thermokoppel uitvoeringen van -200 tot +885°C met diverse insteeklengtes tussen 50 en 400 mm. Optioneel...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Klay-Instruments intelligente temperatuurtransmitter serie TT-4000

SKU W-9000522
De TT-4000 is een geheel RVS intelligente temperatuurtransmitter. De transmitter is standaard voorzien van een druktoets en een grafisch display, waardoor de meetwaarde en de instelling direct op de temperatuuropnemer kan worden uitgelezen en ingesteld. De transmitter is volledig RVS, microprocessor gestuurd en geschikt voor toepassingen waar een nauwkeurige meting en aflezing van belang is.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
Kimo Sauermann

Sauermann multifunctionele transmitter serie Si-C320

SKU 8005790

Voor cleanrooms, geconditioneerde ruimtes en industriële ventilatietoepassingen waar een nauwkeurige meting, regeling en bewaking van luchtparameters cruciaal zijn, bieden de Si-C320 transmitters van Sauermann betrouwbare metingen en helpen ze je te voldoen aan de meest strikte voorschriften.

* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten