Enregistreurs et systèmes d'acquisition

JRI MySirius is een draadloze meet- en registratie-oplossing voor controle van al je meetpunten in één meetplatform. Het systeem werkt met lokale draadloze dataloggers en registratie en bewaking in de cloud, voldoet aan de FDA 21 CFR Part 11 en GAMP 5, en kan worden aangepast aan verschillende toepassingen en meetpunten. Met MySirius ben je altijd op de hoogte van de omstandigheden en word je direct gealarmeerd bij problemen.

5 redenen om te kiezen voor MySirius:

  • Gebruiksvriendelijk: MySirius is een gebruiksvriendelijke oplossing die zonder extra inspanningen kan worden gebruikt;
  • draadloos: Het systeem is draadloos, waardoor het makkelijk verplaatsbaar en aanpasbaar is;
  • flexibel: De mogelijkheden zijn eindeloos, geen toepassing is te gek;
  • betrouwbaar: Het MySirius systeem is betrouwbaar en veilig, voldoet aan de FDA 21 CFR Part 11 en GAMP 5, en periodieke handmatige controles zijn niet meer nodig;
  • verschillende sensoren: Er kunnen verschillende sensoren worden gekoppeld voor met name temperatuur en luchtvochtigheid, maar er zijn ook recorders die universele meetsignalen van andere sensoren kunnen inlezen.

Op deze website vind je ons hele assortiment draadloze dataloggers. Ben je geïnteresseerd in complete meetsystemen voor (online) monitoring en dataregistratie? Ga dan naar www.hitma-dataregistratie.nl.