Instrumentatiespecialisten van Hitma zijn donderdag 14 en vrijdag 15 maart aanwezig op stand F25 tijdens Laborama 2024
maandag 19 februari 2024

Instrumentatiespecialisten van Hitma zijn donderdag 14 en vrijdag 15 maart aanwezig op stand F25 tijdens Laborama 2024

Bezoek de Hitma-stand

Beursbezoekers kunnen bij Hitma terecht voor meten, regelen, testen, dataregistratie en gebouwautomatisering. Denk hierbij o.a. aan het meten van druk(verschil), temperatuur, luchtvochtigheid, niveau, flow en luchtkwaliteit.

Tijdens de Laborama-beurs richt Hitma zich vooral op hoogwaardige toepassingen in laboratoria, maar bezoekers kunnen op de Hitma-stand ook oplossingen vinden voor o.a. operatiekamers, cleanrooms en laboratoria. 

Speciale aandacht is er voor de vernieuwde lijn binnenklimaattransmitters van Sauermann en het JRI My Sirius dataregistratiesysteem.

De Sauermann-transmitters zijn de opvolgers van de Kimo-modellen C 310 en CPE 310. Deze serie Class 320 multifunctionele instrumenten is speciaal ontworpen voor laboratoria, cleanrooms en andere veeleisende, kritisch gecontroleerde omgevingen waar nauwkeurige metingen essentieel zijn.

Daarnaast biedt Hitma complete meetsystemen voor (online) monitoring, registratie en bewaking van ruimtecondities en procesparameters (dataregistratie), bijvoorbeeld in de voedings- en farmaceutische industrie, laboratoria, ziekenhuizen en transport en opslag. JRI MySirius is een draadloos dataregistratiesysteem voor het bewaken van koelkasten, vriezers en incubatoren. Hiermee kan de kwaliteit en veiligheid van temperatuurgevoelige producten tijdens transport en opslag worden gegarandeerd. En als er iets mis is, volgt er direct een alarm om problemen een stap voor te zijn.

2-daags congres
Naast de volwaardige fysieke vakbeurs wordt er tijdens Laborama 2024 ook een interessant programma aangeboden. Zo staan er een 2-daags congres met interessante gastsprekers en een exclusief netwerkevenement op de planning. 

Registreren
Geïnteresseerden kunnen zich via deze link registreren voor Laborama 2024.